Mps Feniks - Postbus 18 - 1000 AA - Amsterdam - Tel. +31 6 5314 7553 - info@fenikscharter.com

Prijzen Feniks Charter

Prijs

Feniks Charter hanteert prijzen die het hele seizoen gelijk zijn. We maken onderscheid in prijzen voor hutten met lage bedden en hutten met stapelbedden. Voor de tocht Parijs - Auxerre (of v.v.) wordt een toeslag in rekening gebracht. In deze toeslag zit begrepen: maaltijden op 3-sterren niveau en een dagelijks wisselend wijnarrangement, dat op de maaltijd van de dag is afgestemd.

Prijs per person (excl. 6% BTW)

 

1 week

2 weken

3 weken

lage bedden

€ 950

€ 1825

€ 2575

stapelbedden

€ 915

€ 1750

€ 2300

 Fietshuur per persoon, per week (excl. 21% BTW)

Hybrid 21 gear

€ 65

Electric bike

€ 105

Annuleringen

Feniks Charter adviseert zijn klanten om een annuleringsverzekering te sluiten. Na aanvaarding van de offerte en aanbetaling op de totale reissom kan de reis niet meer worden geannuleerd. Indien u om welke reden dan ook de reis niet kunt meemaken, proberen we voor u een andere reiziger voor uw hut te vinden. Als dit lukt ontvangt u de aanbetaling en eventueel betaalde reissom terug. Indien dit niet lukt, zult u een beroep moeten doen op uw annuleringsverzekering.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze leveringen is het Nederlands recht van toepassing. Feniks Charter stuurt het programma en de volledige voorwaarden op verzoek graag toe. info@fenikscharter.com.