Mps Feniks - Postbus - Zeeburgerkade 612 - 1019 HS Amsterdam - Tel. +31 6 5314 7553 - info@fenikscharter.com logo van garantiefonds

Voorwaarden

De Feniks staat bekend om zijn goede eten.

De koks verwennen u elke dag met een drie gangenmenu. Met huisgemaakte gerechten, bereid met natuurlijke ingrediënten.

Ze laten u kennismaken met de lokale keuken, boordevol verse groenten en fruit. Wij serveren u vis, vlees en vegetarische maaltijden van goede kwaliteit in een grote verscheidenheid, zodat er voor ieders smaak wat wils is. Er is zelfs een eigen kruidentuin aan dek.

Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van heerlijke maaltijden, gevarieerd en alles wat u nodig heeft na een dag fietsen.

's Ochtends serveren wij u een goed ontbijt met verse broodjes, ontbijtgranen, fruit, een ruime keuze aan kaas en vleeswaren, salade, koffie, thee, jus d'orange, yoghurt en melk. U kunt een lunchpakket maken voor onderweg. Onze fietsgids stopt ook meerdere malen per dag voor koffie e.d. en er is genoeg tijd om een typische Franse bakker, een markt e.d. te bezoeken en te proeven van de plaatselijke specialiteiten.

Als u in de middag weer aan boord arriveert na een dag fietsen, staan er snacks klaar, zorgen we voor een vers gemaakte soep op koude of regenachtige dagen of proeven van de lokale wijn, bier of kaas.

's Avonds serveren wij bij goed weer het eten buiten of binnen in ons gezellige gastenverblijf.

1x per week geven wij u suggesties voor een leuk restaurant om die avond te eten. De bemanning van de Feniks is die dag druk met extra werkzaamheden aan boord, zoals het schoonmaken van het schip, onderhoud en inkopen om te zorgen dat de rest van de week goed verloopt.

Laat het ons weten, indien u speciale wensen heeft, zoals een dieet of allergie, wat betreft het eten. Wij zorgen dan voor aangepaste maaltijden.